Meteorologistudenten
category: Kanada
tags:

Ja, nu har jag och Amanda vårt nästa problem med boende. I vårt nya hus vi har flyttat in i har de inte betalat elen på 8 månader. Vilket har lett till att dom har stängt av elen. Räkningen är på 21000 kr. Så nu har vi vart utan el i två dagar. Vi har inget varmvatten, kan inte laga mat, har inget internet och vi kan inte ladda mobiler och grejer. Så alla börjar sakta men säkert överge huset. Han som har kontraktet på huset säger att han bara ska ”disappear”. Ingen bryr sig om något. Disken börjar bli större och större och det börjar lukta från kylskåpet. All mat i kylskåpet har blivit gammal. Men det bästa av allt är att jag och Amanda har ju ingen mat så vi har ingen mat som kan bli dålig, bara lite smör och en portion överkokt  ris.

Imorgon åker jag till mitt dansläger i Seattle. Det ska bli väldigt spännande. Men man är ju lite stressad, man skulle ju gärna vilja duscha innan man åker. Nu sitter vi på en restaurang och laddar mobiler, datorer och kameror i deras uttag. Dom kollar lite konstigt på oss.

Pappa, men så skitig blir man väl inte när man mountainbikar?

 

category: Kanada
tags:

Vi har 12 dagar kvar i Whistler och sen ska jag på mitt dansläger i Seattle. Tanken är att vi ska resa till New York och sen in till Quebec för att se Toronto, Ottawa, Montreal och Quebec City. Men Amanda är på kryckor så vi vet inte ifall det går. Hon ska till läkaren på tisdag så då får vi svaret.

Annars äter vi nudlar för att spara pengar.

Jag fortsätter jobba men det är inte lika kul att jobba utan Amanda.

category: Kanada
tags:

Nu har vi ett nytt boende. Det är ett mysigt hus lite utanför byn. I huset bor det fem fransk-kanadensare, två nya zeeländare och en australiensare.

Cornelia, våran svenska vän vi jobbar med, fick av en gäst fem fribiljetter till Skandinavian Spa. Så dit gick vi häromdan. Det fanns bubbelpooler, kallbad, bastu och relaxing rum med solarie. Mamma skulle älskat det!

Mamma och pappa hälsade på i mars.

Snön börjar smälta, de har stängt båda gondolerna och snart kan man nog inte ens åka skidor hela vägen ner till botten.

Men lite puder finns det fortfarande kvar..

För de som inte vet kommer jag och Amanda hem 29 juni!