Meteorologistudenten
category: Kanada
tags:

Liftarna har öppnat! Vi har åkt skidor i 5 dagar och även fått jobb under tiden. Amanda började med att få jobb på kina restaurangen haha. Helt otroligt, det var ju där vi gjorde bort oss totalt. Kina chefen sa till Amanda att om hon jobbar bra så kan han anställa hennes kompis också. Så, hon måste ha jobbat bra för igår ringde han och vill att jag ska komma in och provjobba. Men det finns något som är ännu bättre, idag ringde dom från lyxhotellet där vi hade intervju och erbjöd oss jobb! Ja, så jag ska börja jobba som städerska på ett av Whistlers finaste hotell. Hotellet har spa, utomhus pool och fitness center. Det bästa av allt är att det är en hotellkedja med 215 hotell över hela världen! Om ni vill kolla så är adressen: http://www.starwoodhotels.com/westin/index.html (för hotellkedjan) och http://www.westinwhistler.com/ (för Whistler). Jag ska skriva på papperna imorgon och sen börjar jag den 5:e december. Vi är dom första svenskarna som jobbar på hotellet i Whistler. Nu måste vi göra bra ifrån oss. Vi fick göra två intervjuer för detta jobbet plus att vi behövde två referenser från tidigare arbetsgivare. Marie och brorsan fick svara på hundra frågor. Tack vare dem fick jag jobbet. TACK!

I fredags var det öppning. Jag och Amanda skulle självklart vara först upp på berget. Vi ställde oss kl 6.00 i kö och sen öppnade liftarna 8:30. Vi var inte ensamma om att vilja vara först..

      

Kön var lång. Här är jag bara ute och tar ett kort egentligen står vi längs framme bland de 50 första.

Tack vare Diana, Fanny och Sanna har jag haft med mig svenskt godis. Det skulle jag självklart bjuda på, speciellt djungelvrål. Det var inte jätteuppskattat.

         

Annars faller snön varje dag och vi får pudersnö varje dag i backen.

   

I sånt här hus bor vi.

5 comments

Malte

november 24th, 2011

Va bra att ni har fått jobb! Fint hotell! Vi får komma över och bo där.
Pappa

mamma

november 25th, 2011

Toppen att ni har fått jobb! På lördag ska vi fira det tillsammans med Amandas föräldrar!

Diana

november 25th, 2011

Hotellet känns helt klart ett snäpp bättre än Kinastället:)…men synd för kinachefen som blev utan bästa tjejerna i stan!

Det ser ut att vara fullt hus där ni bor..hur många är ni som delar?

Och ett mycket smart drag att först bjuda på djungelvrål, så tror dem att allt smakar blä..så behöver du inte bjuda på resten av påsarna:)

Rebecca Roggentin

november 27th, 2011

Det är bara jag och Amanda. Vi tänkte bara att vi skulle bjuda hem lite folk men så kom hela japanpacket.
Ja, eller hur smart drag med djungelvrålen, det var ju inte heller någon som ville smaka mer än en så det blev ju många över till mig. Så gott!

Fredrika

december 6th, 2011

Va skönt att det löste sig. Är nog jätteroligt att städa på sånna hotell. Stor kram på dig!