Meteorologistudenten
category: Kanada
tags:

Nu är jag anställd.

En kväll när jag och Amanda gick hem kom grannen nerspringandes och sa att det var en björn i området. Hela trappan upp kunde vi följa björnspåren. Notera mitt fotspår nere i högra hörnet.

Men det är grannens fel för han lämnar sina sopor utanför dörren. Björnarna försöker äta så mycket som möjligt nu innan de går i ide. Det står skyltar överallt att man inte ska lämna soporna utomhus. Flera björnar har blivit skjutna för att turister lockar fram björnar med mat och sen försöker ta kort. Man kan även se att alla soptunnor är stängda på ett speciellt sätt, typ barnsäkra, så björnar inte ska kunna öppna. Här är vår grannes dörr och man ser att tvättbjörnar har vart där. Som tur är ska han flytta ut om två veckor

Nog om björnar, skidåkningen är grym. I natt kommer det bli snöstorm och det ryktas om att det kommer en meter snö lördag och söndag så imorgon blir det att gå upp tidigt. Amanda är också äntligen ledig så det kommer bli kul. Här är en bild från idag med nya vännerna från england.

6 comments

Malte

november 27th, 2011

Skall inte björnar sova nu? Verkar vara grym skidåkning.

Sonia

november 27th, 2011

Verkar som att du får dig ett riktigt äventyr där borta ;) se till att inte bli uppkäkad eller något! Mina grannar lägger också ut sina sopor så att hela trappuppgången luktar. Kanske ska dra på mig en björndräkt å skrämmas lite?

Cecilia

november 29th, 2011

Vad roligt att se dig! :-D Jag blir så snösugen när jag ser dig påpälsad och här är det barmark! :-P Kramar från mig!

Diana

november 29th, 2011

haha..det var en grym namnskylt du har fått, med intresse och allt:)

fansan

december 5th, 2011

haha det var en väldigt fin skylt! och grattis till jobbet :) det kommer att bli jätte jätte bra. ser ut som om ni har det jättebra. vad har ni för adress? kan vara bra att veta. tusen pussar o kramar

Fredrika

december 6th, 2011

Va häftigt! Saknar dig!